Escalada... E mai mult decât un sport, un hobby, sau un stil de viață.
E o stare de spirit.
Un mic ragaz de meditație pentru orice suflet hoinar.
 
 

Escalada - sport si socializare pentru copilul tau, la GeckoClimb - Oradea


Untitled document

Orice parinte isi doreste pentru copilul sau ce e mai bun. Sa fie activ, sa faca miscare, sa aiba prieteni, sa socializeze. Sa invete lucruri interesante si in afara scolii. Iar daca toate acestea au loc intr-un cadru sigur, sub supravegherea unor profesionisti, e ideal.Untitled documentAsta oferim noi, la GeckoClimb, unde ii va invitam pe cei mici sa incerce escalada. Desigur, intr-un mediu controlat si in siguranta, sub indrumarea unor specialisti in domeniu.

Catararea pune la lucru intregul corp. Este o provocare pentru aproape fiecare muschi, dar si un test de atentie si invatare pentru creier. Cei care practica escalada au posibilitatea de a-si cunoaste si de-si extinde limitele performantei fizice si mentale. In acelasi timp, isi dezvolta abilitătile sociale, emotionale si creative.

Catararea este simplu de invatat. Copiii interesati primesc detalii despre tehnica escaladei de la profesionisti care le explica pe intelesul lor ce au de facut. Totul e adaptat varstei si sunt urmarite abilitatile individuale ale fiecarui catarator.Pas cu pas, cei mici sunt indrumati ca intr-un joc de aventura, interesant si palpitant. Vor sti sa caute drumul cel mai scurt si mai sigur spre inaltimi, sa invinga greutatile, sa treaca peste obstacole si ss gsseascs partea buns in orice situatie.

Alaturi de noi, copiii ajung sa iubeasca miscarea si natura si isi dezvolta abilitati utile in viata de zi cu zi.

Va garantam ca o sa le placa. Pentru ca si noua ne place ceea ce facem.

Va asteptam cu drag!

Echipa GeckoClimb

Sunday, 14 April 2019 (19:45:00) CEST
Topicuri asociate

Articole

 
 
 
Copyright © 2018 GeckoClimb - Toate drepturile rezervate